23 ožu 2011

OBAVIJEST O POZIVU NA INFORMATIVNE DANE VEZANO UZ NATJEČAJ „MODERNIZACIJA ŠKOLSKIH KURIKULUMA U STRUKOVNIM ŠKOLAMA U SKLADU S PROMJENJIVIM POTREBAMA TRŽIŠTA RADA/GOSPODARSTVA“

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira informativne dane/radionice vezano uz novi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava „Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva“ u okviru IV. komponente IPA Programa – Razvoj ljudskih potencijala.

Ukupan iznos dostupnih sredstava unutar natječaja iznosi 2.600.000 EUR-a, a njegova objava za strukovne škole predviđena je za kraj ožujka 2011. godine.

U svrhu detaljnijeg informiranja o ciljevima i prioritetima natječaja, kao i o procedurama za prijavu prijedloga projekata, organizirat će se informativni dani kako slijedi: Osijek (06. travnja), Slavonski Brod (07. travnja), Split (06. travnja), Zadar  (07. travnja), Pula (11. travnja), Rijeka (12. travnja), Varaždin (11. travnja) i Zagreb (15. travnja).

Informativne radionice su namijenjene predstavnicima strukovnih škola i predstavnicima institucija i organizacija koje mogu sudjelovati kao partneri školama.

Za program informativnih radionica kao i obrazac za prijavu, te sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-mail adrese: [email protected]“>[email protected]. Prijave se primaju najkasnije do srijede, 30. ožujka 2011. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci