23 pro 2010

PORI DOZNAČENA PRVA NOVČANA SREDSTVA ZA PROVEDBU PROJEKTA U OKVIRU IPA PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE HU-HR 2007-2013.

 
PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja doznačena su prva novčana sredstva od strane IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013. za uspješno provedene aktivnosti u prvom kvartalu provedbe projekta CROSTII.
 
Tijekom 12 mjeseci provedbe projekta planirane aktivnosti obuhvaćale su održavanje ukupno deset sektorskih radionica na teme iz područja malog i srednjeg poduzetništva, obrazovanja, turizma, zdravstva i socijalne skrbi, te zaštite okoliša, kao i šest teritorijalnih radionica. Tijekom projekta je izrađena sektorska analiza, a u tijeku je priprema završnog materijala koji će sadržavati pregled svih projektnih ideja generiranih tijekom provedbe projekta.
Nakon prihvaćanja I. kvartalnog izvješća od strane projektnih kontrolora pri Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva i zajedničkog izvješća na razini projekta, svim projektnim partnerima projekta CROSTII su  doznačena sredstva koja zapravo predstavljaju i prvo sufinanciranje u okviru II komponente IPA Programa u Republici Hrvatskoj. PORI je doznačeno ukupno 2.334,07 EUR-a za aktivnosti provedene u razdoblju od 01. veljače 2010. godine do 30. svibnja 2010. godine.
Provedba projekta CROSTII završava u siječnju 2011. godine, a 20. siječnja 2011. godine u Koprivnici će se održati Finalna konferencija projekta kojom će i formalno biti obilježen završetak projekta CROSTII. 
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci