21 pro 2010

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA CROSTII ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OSIJEKU

 

GDJE RIJEKE SPAJAJU
 
 
 
U utorak, 21. prosinca 2010. godine u Osijeku u okviru provedbe projekta CROSTII održan je sastanak svih projektnih partnera.

Sastanak je održan u prostorima Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje u Osijeku, a prisustvovali su mu predstavnici svih projektnih partnera koji sudjeluju u provedbi projekta: Zoltan Pamer ispred Vodećeg partnera Agencije za regionalni razvoj Južnog Zadunavlja, Gordana Stojanović i Ljerka Vučković ispred Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje, Željka Obajdin ispred Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, te Melita Birčić i Senada Ranilović ispred PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Budući da provedba projekta CROSTII završava 31. siječnja 2010. godine, na sastanku je bilo riječi oko organizacije Finalne konferencije projekta koja će se održati 20. siječnja 2010. godine u Koprivnici u organizaciji PORE Razvojne agencije. Osim detalja organizacije Finalne konferencije, na sastanku je bilo riječi i oko pripreme završnog materijala u projektu koji će sadržavati informacije o metodologiji provedbe projekta, o svim održanim radionicama, te će na jednom mjestu sadržavati pregled najkvalitetnijih projektnih prijedloga generiranih tijekom provedbe projekta s obje strane granice.

Svi projektni partneri definirali su rokove i podijelili obveze koje moraju ispuniti, a vezano uz Finalnu konferenciju, izradu završnog materijala i zajedničko Izvješće o napretku projekta.

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci