21 stu 2010

ODRŽAN TREĆI PO REDU SEMINAR „FINANCIJSKO EKONOMSKO POSLOVANJE U OBRTU“ ZA PODUZETNIKE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

 

U okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ za 2010. godinu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je seminar za poduzetnike „Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtu“.

Treći po redu seminar „Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtu“ iz ciklusa „Izobrazba za poduzetnike“, održan je 18. i 19. studenoga 2010. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Koprivnica, Taraščice 19, 48000 Koprivnica, a prisustvovali su obrtnici s područja grada Koprivnice i okolnih općina.

Polaznici seminara dobili su nove informacije i stekli nova znanja iz područja financijsko ekonomskog  poslovanju u obrtu sa posebnim naglaskom na aktualne porezne aspekte poslovanja obrtnika, a naročito novine koje donose Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o porezu na dohodak i Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o porezu na dobit.

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA, a sudjelovanje na seminaru bilo je besplatno.

Završetkom ovog seminara, završen je ciklus seminara Izobrazba obrtnika.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci