07 stu 2010

PROJEKT CROSTII – NAJAVA DRUGE TERITORIJALNE RADIONICE

 

    

 
GDJE RIJEKE SPAJAJU
 
 
 

U okviru provedbe projekta „CROSTII – Edukacija s ciljem unapređenja razvojnih mogućnosti u pograničnom području“, u petak 12. studenog 2010. godine održat će se druga teritorijalna radionica. 

Na radionici će se razrađivati konkretni projektni prijedlozi koji su definirani tijekom prve teritorijalne radionice koja je održana u Őrtilosu, 26. listopada 2010. godine.

Prikazat će se tri projekta; prikaz projekta Izgradnja turističke lučice kod  Őrtilosa i Legrada kojeg će prezentirati Kunos Zoltánné iz Općine Őrtilos, projekt Razvoj mreže biciklističkih staza između Lonjskog polja i Balatona prezentirat će Martin Mahović ispred Grada Đurđevca i prikaz projekta Izrada prekograničnog edukacijskog programa za izradu strategija integriranog razvoja gradova kojeg će prezentirati Beres Gabor iz Agencije za regionalni razvoj Južnog zadunavlja.

Radionica će se održati u restoranu „Štagelj“ u Starigradu te će na njoj sudjelovati potencijalni projektni partneri iz pograničnog područja.

 

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci