07 stu 2010

U KRIŽEVCIMA ODRŽAN 13. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca održan je 13. po redu Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije u Križevcima na kojem je ove godine na 6000 m2 vanjskog i unutarnjeg izlagačkog prostora svoje proizvode i usluge predstavilo više od 250 izlagača kako iz Hrvatske, tako i iz inozemstva.
Tema ovogodišnjeg sajma bila je „Šumarstvo i obnovljivi izvori energije“, a tijekom sva tri dana sajma, od petka 05. do nedjelje 07. studenog 2010. godine održane su mnoge izložbe, radionice i predavanja od kojih posebno izdvajamo susret poduzetnika i gospodarstvenika s državnom tajnicom pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva gospođom Tihanom Kraljić koji je održan u petak, prije samog otvorenja sajma. Na susretu je državna tajnica prezentirala provedbu operativnog plana poticanja za Koprivničko-križevačku županiju i provedbu mjera gospodarskog oporavka, te je odgovarala na sva pitanja postavljena od strane poduzetnika.
 
 
 
 

Sajam je svečano otvorila gospođa Tihana Kraljić, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, a prisutnima su se obratili i župan Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Koren, gradonačelnik grada domaćina Križevaca gospodin Branko Hrg, predsjednik HGK Županijske komore Koprivnica gospodin Miroslav Vitković, te predsjednik Hrvatske obrtničke komore gospodin Mato Topić.

 

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove je godine na sajmu predstavila svoje aktivnosti, te aktualne projekte, kao i brojne seminare koje organizira za poduzetnike i one koji to tek žele postati.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci