28 lis 2010

U OKVIRU PROJEKTA ICPR ODRŽAN DVODNEVNI SEMINAR NAPREDNOG INFORMACIJSKOG STANDARDA

 

U srijedu i četvrtak, 27. i 28. listopada 2010. godine u Tuheljskim toplicama u okviru projekta „Razvoj investicijskog okruženja“ održan je dvodnevni seminar iz Naprednog programa certifikacije regija za ulaganja (Advanced Investment Certification Programme for Regions – AICPR) na temu „Napredni informacijski standard“.

Ispred Koprivničko-križevačke županije koja je uz 12 županija uključena u provedbu projekta sudjelovale su: Koordinator projekta ispred Koprivničko-križevačke županije i ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić, Senada Ranilović ispred PORE Razvojne agencije, Renata Lohajner ispred Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica i Jasna Sabolić ispred Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije.

Cilj naprednog informacijskog standarda je ažurirati postojeće informacije i podatke prikupljene tijekom provedbe prve faze Programa certifikacije regija za ulaganja, što će unaprijediti predstavljanje potencijalnih domaćih i stranih ulaganja u Koprivničko-križevačkoj županiji, kao i sve prednosti ulaganja na području županije.

Na seminaru je predstavljen Napredni informacijski standard, te sve aktivnosti i obveze koje predstoje članovima županijskih timova u navedenom standardu.

Projekt provodi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, a predavači su bili konzultanti uključeni u projekt, te predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Europske banka za obnovu i razvoj u Hrvatskoj i predstavnici Hrvatske gospodarske komore.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci