11 kol 2010

PRIPREME ZA 5. MEĐUNARODNI VOĆARSKI SAJAM U DONJEM KRALJEVCU I 18. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM U GUDOVCU U TIJEKU

 

U tijeku su pripreme za 5. Međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu i 18. Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam u Gudovcu. Međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu ove će se godine održati po 5. puta od 03. do 05. rujna 2010. godine na već tradicionalnoj lokaciji, u  prostorima sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Ovogodišnji 18. po redu jesenski međunarodni Bjelovarski sajam održava se od 10. – 12. rujna 2010. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu,  pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma, ali i najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup voćara i poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 5. Međunarodnom voćarskom sajmu u Donjem Kraljevcu i 18. Jesenskom međunarodnom Bjelovarskom sajmu u Gudovcu. Pozivamo sve voćare i poduzetnike koji su zainteresirani za izlaganje, da se za sve detaljne informacije oko izlaganja i prijave obrate u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978.  

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci