20 lip 2010

ODRŽAN ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA MESAP-u 2010

 

Proteklog vikenda, od petka 18. lipnja do nedjelje 20. lipnja 2010. godine u Nedelišću, održan je dvanaesti po redu Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2010. Sajam je u petak 18. lipnja 2010. godine u 11,00 sati svečano otvorio potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i Ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva gospodin Božidar Pankretić.

 
 
 
Na zajedničkom vanjskom i unutarnjem izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije predstavilo se ukupno 15 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica i Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o.
 
 

Na 12. po redu Međunarodnom sajmu poduzetništva MESAP 2010. sudjelovali su izlagači iz osam hrvatskih županija te četiri zemlje: Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Mađarske. Sajam je završio u nedjelju 20. lipnja 2010. godine u večernjim satima izvlačenjem nagradne igre za posjetitelje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci