24 svi 2010

POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA NASTUP NA 12. PO REDU MEĐUNARODNOM SAJMU PODUZETNIŠTVA – MESAP 2010.

 

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica i ove godine organiziraju zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 12. po redu MESAP-u međunarodnom sajmu poduzetništva koji se održava na sajamskom prostoru u  Nedelišću od 18.-20. lipnja 2010. godine. Uz izložbeni dio sajma u  okviru ovogodišnjeg MESAP-a održati će se i 11. stočarska izložba Međimurske županije te 8. Sajam vina i vinarske opreme.

Izlaganje za sve  poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije  i ove godine je besplatno, a troškove izlagačkog prostora snositi će organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele nastupiti na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 12. Međunarodnom sajmu poduzetništva MESAP-u 2010., da se za detaljne informacije oko izlaganja jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona: 048/621-978 zaključno do 02. lipnja 2010. godine.   

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci