28 ožu 2010

PODUZETNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PREDSTAVILI SE NA SAJMU „PROIZVODI HRVATSKOG SELA”

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove je godine organizirala nastup izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije na sajamskoj priredbi Proizvodi hrvatskog sela. Na manifestaciji se predstavilo 39 poljoprivrednih gospodarstava, udruga i proizvođača iz naše županije koji su bili iznimno zadovoljni nastupom na ovom sajmu koji iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača, ali i posjetitelja. 9. po redu Proizvodi hrvatskog sela održani su na prostoru Boćarskog kluba Zrinjevac u Zagrebu, a na manifestaciji se predstavilo ukupno 350 izlagača iz svih krajeva Hrvatske.

Svečano otvorenje održano je u petak, 26. ožujka 2010. godine, a prisustvovali su mu i predstavnici Koprivničko-križevačke županije zamjenik župana gospodin Darko Sobota, ravnateljica PORE gospođa Melita Birčić i njihovi suradnici koji su i posjetili izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije. Sajam je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić, a prisutne je pozdravio i organizator sajma i direktor Agrarnog Savjetovanja gospodin Damir Kovačić, te državni tajnik Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja gospodin Josip Kraljičković.

PORA Razvojna agencija financirala je kotizaciju za nastup 39 izlagača iz Koprivničko-križevačke županije koja je iznosila 30.000,00 kn.

Osim prodajnog dijela izložbe i kulturno umjetničkog programa, posebno zanimanje posjetitelja izazvala je i IV izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, te II Bambino kup i ocjenjivanje hrvatskih tradicijskih proizvoda.

PODUZETNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PREDSTAVILI SE NA SAJMU „PROIZVODI HRVATSKOG SELA"

PODUZETNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PREDSTAVILI SE NA SAJMU „PROIZVODI HRVATSKOG SELA"

PODUZETNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PREDSTAVILI SE NA SAJMU „PROIZVODI HRVATSKOG SELA"
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci