16 pro 2009

POZIV PODUZETNICIMA ZA NASTUP NA 15. JUBILARNOM VIROEXPU 2010.

Jubilarni 15. po redu Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2010. održati će se u Virovitici od 22.-24. siječnja 2010. godine u prostorima Poslovnog centra Virovitica d.o.o.. Sajam se i ove godine održava pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, te pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Zemlja partner 15. jubilarnog VIROEXPO-a biti će Republika Slovačka, a očekuju se i izlagači iz ostalih susjednih zemalja. Izlagači će se predstaviti na ukupno 3100 četvornih metara izložbenog prostora. Sajam će biti popraćen mnogobrojnim zanimljivostima kao i stručnim predavanjima koja će se održati u sajamskom prostoru, na slijedeće teme: Aktualno stanje u poljoprivredi, Proizvodnja ljekovitog bilja, Upravljanje rizicima-Hedging, Nacionalne nagrade za kvalitetu, te predavanje pod nazivom «Razmišljajte strateški-izbjegnite intenzivnu konkurenciju primjenom strategije plavog oceana».

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine u suradnji s HOK-Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK-Županijskom komorom Koprivnica u okviru aktivnosti promocije poduzetništva organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na zajedničkom izlagačkom prostoru 15. po redu jubilarnog VIROEXPA 2010.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da se najkasnije do 30. prosinca 2009. godine, za sve detaljnije informacije oko izlaganja na sajmu VIROEXPO 2010., obrate u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978 ili na e-mail: [email protected] .  

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci