03 ožu 2009

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, RIBARSTVA I RURALNOG RAZVOJA OBJAVILO NATJEČAJ ZA DODJELU FINANCIJSKE POTPORE ORGANIZATORIMA GOSPODARSKIH MANIFESTACIJA I MANIFESTACIJA KULTURNE BAŠTINE, SAJMOVA I ZNANSTVENIH SKUPOVA IZ PODRUČJA DJELOKRUGA MINISTARSTVA

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja objavilo je natječaj za dodjelu financijske potpore organizatorima gospodarskih manifestacija i manifestacija kulturne baštine, sajmova i znanstvenih skupova iz područja djelokruga Ministarstva. 

Predmet natječaja je prikupljanje ponuda projekata gospodarskih manifestacija i manifestacija kulturne baštine, sajmova i znanstvenih skupova kojima će biti dodijeljena financijska potpora od strane Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja u 2009. godini.

Cilj natječaja je financijskom potporom potaknuti promoviranje domaćih proizvoda, proizvođača i proizvodnih područja, upoznavanje s novim znanstvenim i stručnim dostignućima te njihov transfer prema potencijalnim korisnicima.

Sudionici natječaja su fizičke i pravne osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem u Republici Hrvatskoj koji su organizatori gospodarskih manifestacija i manifestacija kulturne baštine, sajmova i znanstvenih skupova iz područja djelokruga Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja u 2009. godini.

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja sufinancirat će troškove organiziranja manifestacija, sajmova i znanstvenih skupova po slijedećim kriterijima:

a) međunarodnog karaktera – maksimalni iznos do 150.000,00 kn

b) državnog karaktera – maksimalni iznos do 100.000,00 kn

c) regionalnog karaktera- maksimalni iznos do 50.000,00 kn

d) lokalnog karaktera- maksimalni iznos do 20.000,00 kn

Rok za podnošenje zahtjeva je zaključno s datumom 27.03. 2009. godine.

Za sve dodatne informacije o natječaju obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci