10 velj 2009

POZIV PROIZVOĐAČIMA NA 8. PO REDU SAJAM «PROIZVODI HRVATSKOG SELA»

Dana 3., 4. i 5. travnja 2009. godine, na prostoru Jezera Bundek u Zagrebu održati će se 8. sajamska priredba PROIZVODI HRVATSKOG SELA.

PROIZVODI HRVATSKOG SELA je specijalizirana sajamska priredba na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju proizvodi hrvatskog sela: hrana i piće, proizvodi kućne radinosti i tradicijskih obrta. Na sajmu će se održavati čitav niz zanimljivih događaja: pripremanje hrane i pića, kušanja, ocjenjivanja, radionice, stručne rasprave te zabavni i kulturni sadržaji. Na prostoru Jezera Bundek organizirat će se 3. izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, te Bambino kup- natjecanje mladih uzgajivača teladi.

Sajam će biti popraćen i okruglim stolovima na teme: Mjere ruralnog razvitka u EU- slovenska iskustva i Šuma prijatelj sela.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove će godine organizirati zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 8. po redu sajmu Proizvodi hrvatskog sela koji će za poduzetnike biti besplatan.

Za sve detaljne informacije kao i prijavu za nastup na sajmu, pozivamo sve zainteresirane poduzetnike, da nam se jave u PORU Razvojnu agenciju na broj telefona 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci