10 velj 2009

MINISTARSTVO TURIZMA OBJAVILO JAVNI POZIV «TEMATSKI PUTOVI»

Ministarstvo turizma temeljem Programa poticanja razvoja tematskih turističkih putova u Republici Hrvatskoj «TEMATSKI PUTOVI» objavilo je Javni poziv za dodjelu državne potpore.

Ministarstvo turizma dodjeliti će bespovratna novčana sredstva za sufinanciranje programa i projekata koji će doprinijeti stvaranju novog turističkog proizvoda i podizanju kvalitete turističke ponude razvojem tematskih turističkih putova u Republici Hrvatskoj.

Sredstva će se odobravati za osmišljavanje i realizaciju programa i projekata vezanih za izradu projektne dokumentacije, uređenje i opremanje informativnih punktova, uređenje u opremanje interpretacijskih sredstava, uređenje vidikovca, izradu putokaza, izradu informativnih panoa, izradu marketinških i informativnih tiskanih materijala, izradu Internet stranica, te uređenje staza i tematskih parkova.

Sredstva su namijenjena pravnim osobama (jedinice lokalne ili regionalne samouprave, turističke zajednice, udruge, zadruge).

Ministarstvo sufinancira 50% ukupnih troškova provedbe pojedinačnog programa ili projekta, a najviše do 250.000,00 kn po pojedinom korisniku.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja proračunskih sredstava, a najkasnije do 30. rujna 2009. godine.

Za detaljnije informacije o Javnom pozivu, obrazac Zahtjeva, kao i potrebnu stručnu pomoć, obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel: 621-978 ili putem maila: [email protected]

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci