30 srp 2008

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 16. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU U GUDOVCU

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 16. jesenskom međunarodnom Bjelovarskom sajmu u Gudovcu.

Ovogodišnji 16. po redu Međunarodni stočarski, gospodarski i obrtnički sajam redu održati će se od 5. do 7. rujna 2008. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu i okupiti će više od 500 izlagača, dok će u stočarskom dijelu biti izloženo više od 500 grla stoke. Sajam u prosjeku posjeti oko 50 tisuća posjetitelja.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike čija je djelatnost vezana uz poljoprivredu, koji žele izlagati na zajedničkom izložbenom prostoru Koprivničko-križevačke županije da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel.: 621-978 zaključno s 8. kolovoza 2008. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci