22 stu 2007

PROJEKT CERTIFIKACIJE REGIJA ZA ULAGANJE – ODRŽAN RADNI SASTANAK TIMOVA ZA PRIPREMU INFORMACIJSKOG STANDARDA

U Krapini je u četvrtak 22. studenog održan radni sastanak timova Informacijskog standarda Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Krapinsko-zagorske županije kojem su osim članova timova nazočili predstavnici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, USAID-a,  konzultanti u Projektu, te koordinatori timova za Marketniški standard.

Sastanak je započeo prezentacijama koordinatora timova o dosad izvršenim aktivnostima na pripremi Informacijskog standarda. Naime, sve županije odradile su veći dio definiranih aktivnosti – od Informacijskog upitnika, Baze dobavljača, definiranja sektora ulaganja, SWOT analiza,  do anketiranja i intervjuiranja poduzetnika.

Na sastanku je utvrđen i daljnji tijek aktivnosti timova – LQ analiza sektora, izrada sektorskih studija, a već za slijedeći tjedan dogovoren je zajednički sastanak timova na kojem će se raditi na objedinjavanju županijskih SWOT analiza i izrada SWOT analize za cijelu regiju. 

Koordinatori timova za Marketinški standard odradili su prve dogovore oko formiranja marketinškog odbora, te dogovorili daljnje aktivnosti u pripremi Marketinškog standarda.
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci