22 stu 2007

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA SAJMU «KOMERCIJALNI DANI HRANE, PIĆA I UGOSTITELJSKE OPREME» NEUM – 20 – 22.11.2007.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirali su zajednički nastup poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije na sajmu «Komercijalni dani hrane, pića i ugostiteljske opreme» u Neumu od 20.-22. studenog 2007. godine.

Poduzetnici iz Koprivničko-križevačke županije koji su predstavili svoje proizvode na sajmu u Neumu su «Vražja krv» vlasnika Zlatka Despotušića, Koprivnica, «Kupin» vlasnika Josipa Bubala, Koprivnica, «Pčelarstvo Petričec» vlasnika Martina Petričeca, Koprivnica i «Gazdinstvo Koren» vlasnika Ivana Korena iz Kloštra Podravskog.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru također se predstavila i Podravka d.d. Koprivnica koja je uz prezentaciju svojih prehrambenih proizvoda u utorak 20. studenog održala i kulinarski show.

Sajam je otvorio Federalni ministar okoliša i turizma BiH dr.sc. Nevenko Herceg. Cilj sajma je povezivanje tvrtki iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore na području poljoprivrede, prehrambene industrije, ugostiteljstva i turizma, te će se stoga svake godine u jednoj od tri zemlje održati slični sajmovi. Slijedeće godine mjesto održavanja sajma je Crna Gora.

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA SAJMU «KOMERCIJALNI DANI HRANE, PIĆA I UGOSTITELJSKE OPREME» NEUM - 20 - 22.11.2007.

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA SAJMU «KOMERCIJALNI DANI HRANE, PIĆA I UGOSTITELJSKE OPREME» NEUM - 20 - 22.11.2007.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci