11 stu 2007

TVRTKE IZ ITALIJE TRAŽE SURADNJU S PODUZETNICIMA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Talijanske tvrtke HARMONIUS S.A.S., DEGANO PRIMO S.r.l. i CHEMO TECNICA S.r.l. koje su izlagale na zajedničkom štandu PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i talijanske regije Friuli Venezia Giulia traže partnere iz Koprivničko-križevačke županije.

HARMONIUS S.A.S. Via Armentarezza 3, Premariaco, Udine, je talijanska tvrtka specijalizirana u proizvodnji i prodaji uredskih stolica. Tvrtka je osnovana 2000. godine i ima 10 zaposlenih. Tvrtka je izrazila želju da pronađe kupce za svoje proizvode ili predstavnike koji bi se bavili prodajom njihovih proizvoda na tržištu Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Detaljnije informacije o tvrtki na www.harmonius.it.

DEGANO PRIMO S.r.l. Via della Chiesa 64, Adegliacco di Tavagnaco, Udine, je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom artikala od metalnih ploča, pokrova za stambene i industrijske konstrukcije odnosno građevine, radi zahvate na cementno azbestnim strukturama te izolorane panele. Tvrtka je osnovana 1980.godine i ima 34 zaposlenih. Tvrtka je zainteresirana za uspostavu poslovne suradnje s poduzetnicima iz Hrvatske, te nudi svoje proizvode, opremu, know-how ili transfer tehnologije. Detaljnije informacije o tvrtki na www.deganoprimo.it.

CHEMO TECNICA S.r.l. Via Venezia 1-Craugno di S.Vito al Torre, Udine je tvrtka koja nudi različita sredstva za čišćenje, odstranjivače  ulja, specijalizirane proizvode za održavanje kamenih površina, mramora, granita, pločica od terakote. Tvrtka je osnovana 2004. godine i ima 8 zaposlenih.Tvrtka je zainteresirana za uspostavu poslovne suradnje s poduzetnicima iz Hrvatske, te nudi svoje proizvode. Detaljnije informacije o tvrtki na www.chemotecnica.com.

Za detaljnije informacije, te uspostavu kontakta s talijanskim tvrtkama obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja gospođi Nataši Krobot Hrastić na tel. 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci