11 lis 2007

DAN VOĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U NEDJELJU 14. LISTOPADA 2007.

Koprivničko-križevačka županija, Grad Đurđevac, Hrvatski zavod za poljoprivrednu  savjetodavnu službu – Odsjek Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva organiziraju  9. po redu Dan voća Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati u nedjelju 14. listopada 2007. godine u Đurđevcu na središnjem gradskom trgu – Trgu Svetog Jurja u vremenu od 8,00 do 17,00 sati.

 
Ovogodišnja 9. po redu manifestacija Dan voća započeti će u petak 12. listopada 2007. godine s predavanjima na stručnom skupu. Predavanja će se održati u Hotelu PEVEC-PICOK d.o.o. u Đurđevcu od 18,00 do 20,00 sati. Glavne teme stručnog skupa biti će «Aktualni problemi u zaštiti bilja» i «Prerada voća na obiteljskom gospodarstvu».  Od ove godine Dan voća kao manifestacija trajno će se održavati u Đurđevcu gdje će proizvođači voća s područja Koprivničko-križevačke županije moći izlagati i prodavati svoje proizvode. 
  
Svečanosti otvaranja nazočit će pomoćnik ministra Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Ivan Hodalić, ravnatelj Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu Ivan Katalinić i gradonačelnik grada Đurđevca Mladen Roštan.

Dan voća Koprivničko-križevačke županije svečano će otvoriti župan Koprivničko-križevačke županije gospodin Josip Friščić.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci