11 lis 2007

PORA USPJEŠNO PRIPREMILA PROJEKTNI PRIJEDLOG ISEMM

Danas smo zaprimili obavijest Joint Technical Secretariat da je projektni prijedlog «ISEMM – Integrirani sustav monitoringa i upravljanja okolišem u Koprivničko-križevačkoj županiji» prošao 1. fazu ocjenjivanja, što znači da je tehnički dio pripreme projekta, koji je odradila PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, zadovoljio zadane kriterije i standarde  poziva na prijedloge INTERREG-CARDS/PHARE u okviru Adriatic New Neighbourhood Programma.

Sljedeća faza je ocjena Projektnog sažetka kandidiranog projekta, nakon koje će se znati je li projekt u potpunosti zadovoljio sve predviđene kriterije te hoće li krenuti s implementacijom.

Nositelj projekta je Koprivničko-križevačka županija, talijanski partner je «ARPA» Agencija za zaštitu okoliša regije Friuli Venezia Giulia iz Italije, a partnerske institucije su PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Visoko gospodarsko učilište Križevci i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci