13 ruj 2007

ODRŽAN SASTANAK TIMOVA ZA PRIPREMU INFORMACIJSKOG STANDARDA U OKVIRU PROJEKTA CERTIFIKACIJE REGIJA

U okviru Projekta Certifikacije regija koji provodi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva u suradnji s USAID-om u četvrtak 13. rujna 2007. u Koprivnici u prostorijama HGK-Županijske komore Koprivnica održan je sastanak za pripremu prvog standarda – Informacijskog standarda.

Sastanku su uz predstavnike Ministarstva i USAID-a prisustvovali članovi timova za pripremu Informacijskog standarda iz Krapinsko-zagorske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije, te konzultanti u projektu. Raspravljalo se o dosad izvršenim aktivnostima vezanim za pripremu Standarda, odnosno o problemima na koje se nailazilo prilikom popunjavanja Informacijskog upitnika. Tim zadužen za pripremu Informacijskog standarda iz Koprivničko-križevačke županije sastavljen od predstavnika HGK- Županijske komore Koprivnica, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije isti je popunio bez problema i prije zadanih rokova.

Definirane su i daljnje aktivnosti timova zaduženih za pripremu Informacijskog standarda, kao i rokovi za njihovo izvršenje. Nakon popunjenog Informacijskog upitnika potrebno je ispred svake županije odrediti sektore za ulaganje, te izraditi SWOT analizu sektora što će biti podloga za izradu Baze dobavljača. Rok za izvršenje ovih aktivnosti je do kraja rujna ove godine.

Na sastanku je najavljen i seminar za treći po redu standard u projektu – Marketinški standard  koji će se 04. i 05. listopada 2007.  održavati u Trogiru.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci