17 ruj 2007

PROJEKT EUQUALEN – ODRŽAVANJE B2B SASTANAKA

U srijedu 19. rujna 2007. godine delegacija Koprivničko-križevačke županije na čelu s županom gospodinom Josipom Friščićem u Trstu će potpisati Sporazum o suradnji Koprivničko-križevačke županije i Autonomne  regije Friuli-Venezia-Giulia.

U okviru potpisivanja Sporazuma i projekta “EUQUALEN – Podizanje Europske kvalitete kulture u pristupu poduzetništvu u Koprivničko-križevačkoj županiji” koji Koprivničko-križevačka županija i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja provode u suradnji s Agencijom za internacionalnu ekonomsku suradnju Regije Friuli-Venezia-Giulia – INFORMEST, organizirat će se B2B sastanci članova Radne grupe Zaštita okoliša i talijanskih institucija koje se bave zaštitom okoliša.

Osim predstavnika PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja kao voditelja projekta EUQUALEN i jednog od organizatora B2B sastanaka istima će ispred Koprivničko-križevačke županije nazočiti predstavnici Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima, Podravke d.d., Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Županijskog zavoda za prostorno uređenje Koprivničko-križevačke županije, GKP Komunalca d.o.o. iz Koprivnice i Komunalija d.o.o. Đurđevac.

B2B sastanci održavat će se u ARPI -Agenciji za zaštitu okoliša regije Friuli-Venezia-Giulia, tvrtki ACEGAS i Znanstvenom parku u Trstu gdje će predstavnici institucija iz Koprivničko-križevačke županije moći razmijeniti iskustva  s predstavnicima talijanskih institucija i  upoznati se s  tehnologijama vezanima za zaštitu okoliša, laboratorijskom opremom, te primjenom europskih normi u zaštiti okoliša

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci