E-SAVJETOVANJA


JAVNO SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU O PRIJEDLOGU PRAVILNIKA O PROVEDBI INTERVENCIJE 70.05. POTPORA ZA OČUVANJE, ODRŽIVO KORIŠTENJE I RAZVOJ GENETSKIH IZVORA U POLJOPRIVREDI IZ STRATEŠKOG PLANA ZAJEDNIČKE POLJOPRIVREDNE POLITIKE REPUBLIKE HRVATSKE 2023. – 2027.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje s javnošću o prijedlogu Pravilnika o provedbi intervencije 70.05. Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi uz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023-2027.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 04. ožujka 2023. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU O ZA PRIJEDLOG PRAVILNIKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O UTVRĐIVANJU NAKNADA ZA ŠUMU I ŠUMSKO ZEMLJIŠTE

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje s javnošću za Prijedlog Pravilnika o Izmjenama i dopunama Pravilnika o utvrđivanju naknada za šumu i šumsko zemljište.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 07. ožujka 2024. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU ZA NACRT PRIJEDLOGA PROGRAMA POTPORE ISTRAŽIVANJA USMJERENIH NA UNAPREĐENJE KVALITETE SADNOG MATERIJALA LOZE ZA VREMENSKO RAZDOBLJE 2024. – 2029. GODINE

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje s javnošću za Nacrt Prijedloga Programa potpore istraživanja usmjerenih na unapređenje kvalitete sadnog materijala loze za vremensko razdoblje 2024.-2029. godine.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 07. ožujka 2024. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE ZA NACRT PRIJEDLOGA PROGRAMA ŠKOLSKI MEDNI DAN S HRVATSKIH PČELINJAKA ZA 2024. GODINU

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje za Nacrt Prijedloga Programa Školski medni dan s hrvatskih pčelinjaka za 2024. godinu.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 14.ožujka 2024. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE ZA PRAVILNIK O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O PROVEDBI NACIONALNE STRATEGIJE ZA PROVEDBU ŠKOLSKE SHEME VOĆA I POVRĆA TE MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA OD ŠKOLSKE GODINE 2023./2024. DO ŠKOLSKE GODINE 2028./2029.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Pravilnik o Izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi nacionlane strategije za provedbu školske sheme voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda od školske godine 2023./2024. do školske godine 2028./2029.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 29. veljače 2024. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU ZA PRIJEDLOG UPUTA ZA PRIJAVITELJE NA JAVNI NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA UDRUGA KOJE PROMIČU POLJOPRIVREDU I VRIJEDNOST RURALNOG PROSTORA REPUBLIKE HRVATSKE ZA 2024. GODINU

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje s javnošću za Prijedlog Uputa za prijavitelje na Javni Natječaj fa financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske za 2024. godinu.

Javno savjetovanje bit će otvoreno 29. veljače 2024. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU ZA PRIJEDLOG PRAVILNIKA O PROVEDBI INTERVENCIJE 77.03. POTPORA ZA EIP OPERATIVNE SKUPINE IZ STRATEŠKOG PLANA ZAJEDNIČKE POLJOPRIVREDNE POLITIKE REPUBLIKE HRVATSKE 2023. – 2027.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje s javnošću za Prijedlog Pravilnika o provedbi intervencije 77.03. Potpora za EIP operativne skupine iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.2027.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 13. ožujka 2024. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU ZA PRIJEDLOG PRAVILNIKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O PROVEDBI INTERVENCIJE 76.01. „OSIGURANJE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE“ IZ STRATEŠKOG PLANA ZAJEDNIČKE POLJOPRIVREDNE POLITIKE REPUBLIKE HRVATSKE 2023. – 2027.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje s javnošću za Prijedlog Pravilnika o Izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi intervencije 76.01. “Osiguranje poljoprivredne proizvodnje iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.-2027.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 07. ožujka 2024. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU ZA NACRT PRIJEDLOGA PRAVILNIKA O POSTUPKU UTVRĐIVANJA RAZLIČITOSTI, UJEDNAČENOSTI I POSTOJANOSTI SORTI VOĆNIH VRSTA U SVRHU PRIZNAVANJA SORTI

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje s javnošću za Nacrt Prijedloga Pravilnika o postupku utvrđivanja različitosti, ujednačenosti i postojanosti sorti voćnih vrsta u svrhu priznavanja sorti.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 22. ožujka 2024. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU ZA PRAVILNIK O OVLAŠĆIVANJU SLUŽBENIH I NACIONALNIH REFERENTNIH LABORATORIJA ZA OBAVLJANJE LABORATORIJSKIH ANALIZA, ISPITIVANJA I DIJAGNOSTICIRANJA NA UZORCIMA KOJI SE UZIMAJU TIJEKOM SLUŽBENIH KONTROLA I DRUGIH SLUŽBENIH AKTIVNOSTI

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje s javnošću za Pravilnik o ovlašćivanju službenih i nacionalnih referentnih laboratorija za obavljanje laboratorijskih analiza, ispitivanja i dijagnosticiranja na uzorcima koji se uzimaju tijekom službenih kontrola i drugih službenih aktivnosti.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 27. veljače 2024. godine.


JAVNO SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU ZA PRIJEDLOG PRAVILNIKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O PROVEDBI IZRAVNE POTPORE POLJOPRIVREDI I IAKS MJERA RURALNOG RAZVOJA ZA 2024. GODINU

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Savjetovanje s javnošću za Prijedlog Pravilnika o Izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjea ruralnog razvoja za 2024. godinu

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 28. veljače 2024. godine.