10 lip 2024

OBJAVLJENE 4. IZMJENE POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „JAČANJE STRATEŠKIH PARTNERSTVA ZA INOVACIJE U PROCESU INDUSTRIJSKE TRANZICIJE“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je kao Upravljačko tijelo za Integrirani teritorijalni program 2021. – 2027. objavilo je 4. izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje strateških partnerstva za inovacije u procesu industrijske tranzicije“, kod Poziva: IP.1.1.03.

U okviru 4. izmjena Poziva, izmjene su izvršene u:

  • Uputama za prijavitelje;
  • Obrascu 01. Prijavni obrazac.

U Uputama za prijavitelje izmjena se odnosi na produženje roka za zaprimanje projektnih prijedloga do srijede, 12. lipnja 2024. godine u 11 sati.

Prijavni obrazac se radi preglednosti izmijenio na način da su promijenjeni isključivo nazivi postojećih kategorija troškova ‘Eksperimentalni razvoj OIŠZ-85%’, ‘Industrijsko istraživanje OIŠZ-85%’, ‘Eksperimentalni razvoj OIŠZ-100%’, ‘Industrijsko istraživanje OIŠZ-100%’.

Također, posljednjom doradom sustava eKohezija u prijavni obrazac dodana su polja vezana za informacije o stvarnim vlasnicima partnera (kartica „Partneri“ -> pregled detalja o partneru -> kartica „Stvarni vlasnici“).

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci