04 kol 2023

OBJAVLJENE ODLUKE O RASPODJELI FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA SUFINANCIRANJE SPORTSKIH PROGRAMA U 2023. GODINI

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2023. godini te Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje sportskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“ u 2023. godini.

Ciljevi sufinanciranih programa su provođenje učinkovitih i održivih aktivnosti koje će pridonijeti razvoju sporta, a usmjerene su na poticanje bavljenjem amaterskim sportom i zdravstveno usmjerenim tjelesnim vježbanjem, organiziranje sportskih natjecanja ili sudjelovanja na sportskim natjecanjima te doprinos očuvanju zdravlja građana koje će programi obuke neplivača potaknuti da nauče plivati i organizirano se bave plivanjem.

Prihvatljivi prijavitelji bile su pravne osoba iz sustava sporta – udruge koje su osnovane sukladno Zakonu o udrugama („Narodne novine“, broj: 74/14, 70/17, 98/19 i 151/22) i Zakonu o sportu („Narodne novine“, broj: 141/22) te koja su ispunjavale sve uvjete Natječaja navedene u Uputama za prijavitelje.

Odluke o raspodjeli financijskih sredstava možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci