04 kol 2023

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „ZAŽELI – PROVEDI 3!“ OPĆINE VIRJE

Logo projekta Uz PORU po potporu

Dana 04. kolovoza 2023. godine u Društvenom domu u Virju održana je Završna konferencija projekta „Zaželi – provedi 3!“ financiranog u okviru programa zapošljavanja žena – ZAŽELI, FAZA III. Projekt se provodi 8 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta je 59.056,34 eura. Nositelj projekta je Općina Virje, a projektni partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Križevci i Hrvatski zavod za socijalni rad – Područni ured Đurđevac.

Projektom je zaposleno 9 žena pripadnica ciljne skupine koje su brinule o 60 krajnjih korisnika – starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju. Kroz projekt su nabavljeni promotivni materijali te kućanske i higijenske potrepštine za sve krajnje korisnike tijekom 6 mjeseci brige o korisnicima.

Na početku konferencije voditeljica projekta Kristina Filipović ukratko je predstavila projekt i projektne aktivnosti. Nakon toga sve prisutne pozdravio je načelnik Općine Virje Mirko Perok i izrazio zadovoljstvo što je cilj projekta ostvaren te zahvalio na dobroj i uspješnoj suradnji svim projektnim partnerima, koordinatorima i ženama pripadnicama ciljane skupine. Također, zahvalio je Razvojnoj agenciji PORI KKŽ na pružanju stručne pomoći u pripremi i provedbi ovog projekta te naglasio da će se isto nastaviti i dalje.

Na kraju svim prisutnima obratio se i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić koji je čestitao i zahvalio svim projektnim partnerima, Razvojnoj agenciji PORI KKŽ te ostalim dionicima u projektu.

Razvojna agencija PORA KKŽ je pružala stručnu pomoć u pripremi i provedbi projekta „Zaželi – provedi 3!“ u okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“ koji je odobren za financiranje u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora.

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

“Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj”

“Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije”

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci