06 lip 2023

OBJAVLJENI REZULTATI POZIVA ZA PRIJAVU PROJEKATA USMJERENIH NA POBOLJŠANJE MATERIJALNIH UVJETA U DJEČJIM VRTIĆIMA U 2023. GODINI

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini po provedenom Pozivu za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini. Cilj Programa je provođenje poticajne demografske i obiteljske politike, kroz razvoj i unapređenje postojećih kapaciteta vanjskih terena i igrališta dječjih vrtića kako bi se omogućila raznolikost prostora za igru te doprinijelo poboljšanju sigurnosti djece u prostorijama objekta i izvan njega.

Na razini RH odobreno je 2.654.456,00 EUR, a u Koprivničko-križevačkoj županiji sredstva u iznosu od 205.206,95 EUR odobrena su za 9 jedinica lokalne samouprave.

Od navedenih jedinica lokalne samouprave, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije pružila je stručnu pomoć u pripremi projektnih prijava za Općinu Kalinovac, Općinu Koprivnički Bregi i Općinu Legrad.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci