12 svi 2023

23. SJEDNICA UPRAVNOG VIJEĆA PORE REGIONALNE RAZVOJNE AGENCIJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dnevni red 23. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

 

Zaključci s 23. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Na 23. sjednici Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održanoj 12. svibnja 2023. godine putem elektroničke pošte donesene su  Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „DASH4SME – Dashboard systems and their use in SME for strategic management (Dashboard sustavi i njihova upotreba u malim i srednjim poduzećima za strateško upravljanje)“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru programa transnacionalne suradnje Interreg Central Europe 2021. – 2027., Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „EduEN – Education for Energy (Obrazovanje za energiju)“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru programa transnacionalne suradnje Interreg Central Europe 2021. – 2027. te Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „ESCALOPE – dElivering smart Skills to loCAL fOod ProducErs (Pružanje pametnih vještina lokalnim proizvođačima hrane)“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru programa transnacionalne suradnje Interreg Central Europe 2021. – 2027.

 

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „DASH4SME – Dashboard systems and their use in SME for strategic management (Dashboard sustavi i njihova upotreba u malim i srednjim poduzećima za strateško upravljanje)“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru programa transnacionalne suradnje Interreg Central Europe 2021. – 2027.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „EduEN – Education for Energy (Obrazovanje za energiju)“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru programa transnacionalne suradnje Interreg Central Europe 2021. – 2027.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „ESCALOPE – dElivering smart Skills to loCAL fOod ProducErs (Pružanje pametnih vještina lokalnim proizvođačima hrane)“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru programa transnacionalne suradnje Interreg Central Europe 2021. – 2027.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci