27 ožu 2023

HAMAG BICRO – JAVNI POZIV ZA PRIJAVU I SUDJELOVANJE U PROGRAMU STUDENTSKOG PODUZETNIŠTVA NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE

U cilju poticanja studenata na razvoj vlastitih poduzetničkih ideja i povećanja njihovih vještina u vođenju i upravljanju poduzetničkim pothvatima te osnivanja startup poduzeća, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije objavila je Javni Poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

Svrha ovog poziva je potaknuti studente na prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva, što će u konačnici doprinijeti i većoj poduzetničkoj aktivnosti na području Republike Hrvatske, većoj konkurentnosti na tržištu rada i stabilnijem rastu i razvoju cjelokupnog gospodarstva.

Ovim će programom studenti dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte uz edukacije i stručno vodstvo mentora te iste predstaviti na finalnom natjecanju. Tri projekta koja ostvare najveći broj bodova, bit će novčano nagrađena u sljedećim iznosima:

  • mjesto: 3.000 EUR;
  • mjesto: 2.000 EUR;
  • mjesto: 1.000 EUR.

Prihvatljivi prijavitelji: studenti završnih godina, odnosno zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

Prijave se zaprimaju do 31. ožujka 2023. godine do 23:59. putem online obrasca za prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva.

Više informacija dostupno je  OVDJE.

 

PRIJAVE ZA PROGRAM STUDENTSKOG PODUZETNIŠTVA PRODUŽENE DO 15. TRAVNJA 2023. GODINE

Prijave za Program studentskog poduzetništva produžene su do 15. travnja 2023. do 23:59 sati. Prijaviti se možete putem online obrasca za prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci