28 ožu 2023

ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNOG TIMA PROJEKTA „ZDRAVI, AKTIVNI I ONLINE“

U prostorima Županijske uprave u ponedjeljak, 27. ožujka 2023. godine održan je sastanak projektnog tima projekta „Zdravi, aktivni i online“ na kojem su prisustvovali predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Zavoda za javno zdravstvo koprivničko-križevačke županije i Razvojne agencije PORE KKŽ.

Na sastanku se razgovaralo o tekućim i nadolazećim aktivnostima u projektu. Dogovoreni su detalji oko daljnjih aktivnosti promocije zdravih navika, a koje obuhvaćaju organizaciju edukativne tribine. Ova aktivnost će se provesti s ciljem promocije zdravlja, informiranja građana o projektu, nužnosti kretanja te poboljšanja zdravlja općenito.

Projektom „Zdravi, aktivni i online“ sredstvima Europskog socijalnog fonda osigurano je 239.299,82 kuna, a projekt će projekt doprinijeti povećanju znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti na području Koprivničko-križevačke županije. Projekt je započeo 25. svibnja 2022. godine i trajat će do 25. studenog 2023. godine. U okviru provedbe projekta provodit će se aktivnosti promocije zdravih navika i zdravlja. Planirane su online edukacije djece i učenika 3. i 5. razreda u osnovnim školama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija te organizacija dviju edukativnih tribina za širu javnost.

Razvojna agencija PORA KKŽ pruža stručnu pomoć u provedbi ovog projekta u okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“.

Izvor fotografija: Korprivničko-križevačka županija

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

“Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj”

“Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije”

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci