14 lis 2022

ODRŽANA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 24. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KKŽ

U Maloj gradskoj vijećnici u Križevcima 14. listopada 2022. godine održana je druga sjednica Organizacijskog odbora 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicom je predsjedavao župan Darko Koren, a prisutni su raspravljali o dosadašnjim provedenim aktivnostima uz ovogodišnju najveću županijsku gospodarsku manifestaciju.

Na sjednici je potvrđeno da će se sajam održati u terminu od 11. do 13. studenoga 2022. godine, a isti dan u večernjim satima održat će se i tradicionalno Martinje.

Tema ovogodišnjeg sajma je Energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije. Kao okosnica sajmenih događanja, uz one najvažnije – izlagače, najavljene su promocije strukovnog obrazovanja i obrtničkih zanimanja, okrugli stolovi s aktualnim temama u poljoprivredi, izložba malih životinja, Martinje po Križevačkim štatutima te modna revija i revija frizura.

Glavni partner sajma je Varaždinska županija, a glavni pokrovitelj PRIMA iz Bjelovara, koja osigurava glavne nagrade, s time da su uključeni i ostali sponzori.

Na sjednici je istaknuto i kako se pozivaju svi obrtnici i poduzetnici zainteresirani za izlaganje da se prijave, a informacije su dostupne na: https://www.kckzz.hr/hr/javni-pozivi-u-gospodarstvu/item/2480-poziv-izlagacima-za-24-obrtnicki-i-gospodarski-sajam-koprivnicko-krizevacke-zupanije

Sjednici su, uz župana, prisustvovali i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, direktor HGK Županijske komore Koprivnica Krunoslav Vitelj, pročelnici županijskih upravnih tijela, tajnik Obrtničke komore KKŽ Božo Barać, ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ Melita Birčić i direktorica Turističke zajednice Grada Križevaca Olinka Gjigaš.

Izvor: Grad Križevci

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci