03 lis 2022

JAVNI POZIV VLASNICIMA ZEMLJIŠTA BEZ PRAVA LOVA NA PODRUČJU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni poziv vlasnicima zemljišta bez prava lova na području Koprivničko-križevačke županije.

Pravo na novčanu naknadu imaju vlasnici zemljišta bez prava lova, na kojem je ustanovljeno državno ili zajedničko lovište na području Koprivničko-križevačke županije.

Visinu novčane naknade određuje površina zemljišta i lovišta, te visina lovozakupnine i koncesije koju plaćaju lovozakupnici i koncesionari.

Novčana naknada vlasnicima zemljišta bez prava lova određuje se slijedećim postupkom obračuna:

Ukupna površina zemljišta vlasnika/Ukupna površina lovišta unutar kojeg se nalazi zemljište vlasnika x 100 = iznos za obračun.

Ukupan iznos lovozakupnine/koncesije za lovište unutar kojeg se nalazi zemljište vlasnika x 10% = 10% lovozakupnine/koncesije.

10% lovozakupnine/koncesije x iznos za obračun/100 = iznos naknade.

Vlasnicima zemljišta pripada novčana naknada od uplaćene lovozakupnine i koncesije u 2022. godini, koja iznosi minimalno 0,29 kuna (0,04 EUR) po hektaru površine do maksimalno 3,58 kuna (0,48 EUR) po hektaru površine, obuhvaćene lovištima za koja se uplaćuje lovozakupnina i koncesija, a sukladno tablici obračuna za pojedina lovišta koja će biti dostupna na web stranici Koprivničko-križevačke županije u sklopu ovog javnog poziva.

Javni poziv otvoren je do 01. ožujka 2023. godine.

Više informacija ovom Javnom pozivu možete dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko-križevačke županije, na broj telefona 048/658-138 ili putem maila: [email protected].

Više informacija o navedenom možete vidjeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci