12 ruj 2022

NAJAVA 6. ONLINE RADIONICE „MENTORIRANJE OCD-A ZA UVOĐENJE STANDARDA KVALITETE PRILIKOM IZRADE PRIJEDLOGA SMJERNICA JAVNIH POLITIKA“ U SKLOPU PROJEKTA „DIJALOGOM DO HRVATSKE MREŽE ZA DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO“

Dana 14. rujna 2022. godine u 10 sati  u sklopu projektnog elementa 4. Izrada smjernica za razvoj javnih politika utemeljenih na dokazima održat će se 6. online radionica „Mentoriranje OCD-a za uvođenje standarda kvalitete prilikom izrade prijedloga smjernica javnih politika“.

Na radionici će se predstaviti tema „Smjernice za razvoj javnih politika – Komunikacijski kanali DP i nositelja javnih politika te instituti potpore“.

Poveznica za pristupanje radionici nalazi se na sljedećem linku: meet.google.com/swt-ydmk-gec a isti će biti objavljen i na web stranici projekta www.socialbiz.cerura.hr.

Centar za ruralni razvoj CERURA HR provodi projekt „Dijalogom do Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo“ koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda. Razdoblje provedbe projekta je od 31. listopada 2020. do 31. listopada 2023. godine. Cilj projekta je jačati kapacitete organizacija civilnih društava uz potporu akademske zajednice, kako bi se uspostavio učinkoviti dijalog svih dionika za društveni razvoj Republike Hrvatske.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci