08 ruj 2022

ODRŽANA IN-HOUSE EDUKACIJA NA TEMU „JAČANJE KOMPETENCIJA OSOBNE UČINKOVITOSTI – POSLOVNE KOMUNIKACIJE I OPHOĐENJA S INTERNIM I EKSTERNIM KLIJENTIMA“

U okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“ u četvrtak, 8. rujna 2022. godine u organizaciji PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održana je in-house edukacija pod nazivom „Jačanje kompetencija osobne učinkovitosti – poslovne komunikacije i ophođenja s internim i eksternim klijentima“.

Cilj edukacije bio je jačanje kapaciteta zaposlenika Razvojne agencije PORE KKŽ te je ova edukacija bila namijenjena isključivo njima.

Edukaciji je prisustvovalo 9 sudionika koji su imali priliku naučiti općenite informacije o poslovnom bontonu te o vrstama komunikacije i načinima rješavanja sukoba, a sve s ciljem  kako prevladati komunikacijske izazove u poslovnom okruženju, ali i u svakodnevnom životu.

Podsjećamo da je projekt „UZ PORU PO POTPORU“ u iznosu od 20.016.687,79 kn odobren za financiranje u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora.

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

“Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj”

“Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije”

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci