14 lip 2022

ZAVRŠENI RADOVI NA PROJEKTU CEKOM, U TIJEKU NABAVA STRUČNE OPREME I NAMJEŠTAJA

Logo projekta Uz PORU po potporu

U prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji. Sastanak je vodio pročelnik UO za financije, proračun i javnu nabavu, ujedno i voditelj projekata Darko Masnec koji je izvijestio o trenutnim aktivnostima te statusu postupka javne nabave opreme i namještaja u okviru projekata Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji i Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu.

Kako je izvijestio pročelnik Darko Masnec, svi građevinski i unutarnji radovi su završeni, a u tijeku je nabava sve potrebne opreme kojom će se objekti u Koprivnici i Đurđevcu staviti u punu funkcionalnost te će s početkom nove školske godine primiti učenike.

Podsjetimo, projektima “Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji” i “Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu” ukupne vrijednosti 60 milijuna kuna, Koprivnica i Đurđevac uskoro će dobiti mjesta izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, koja će učenike kroz moderne kurikulume pripremiti za tržišta rada te povećati njihovo zapošljavanje po završetku škole.

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci