15 pro 2021

USPJEŠNOM SURADNJOM OPĆINE MOLVE I RAZVOJNE AGENCIJE PORE KKŽ PRIJAVLJEN PROJEKT „GRAĐENJE I OPREMANJE DJEČJEG IGRALIŠTA U NASELJU REPAŠ“ UKUPNE VRIJEDNOSTI 190.892,15 KUNA

Logo projekta Uz PORU po potporu

 

U okviru otvorenog natječaja LAG-a Podravina za tip operacije 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ iz Programa ruralnog razvoja, uspješnom suradnjom Općine Molve i Razvojne agencije PORE KKŽ prijavljen je projekt pod nazivom „Građenje i opremanje dječjeg igrališta u naselju Repaš“. Ukupna vrijednost projekta je 190.892,15 kuna.

Projektom će se doprinijeti povećanju kvalitete života na području naselja Repaš. Izgradnjom i opremanjem dječjeg igrališta u naselju Repaš ponudit će se lokalnom stanovništvu nova infrastruktura za kvalitetnije i zdravije iskorištavanje slobodnog vremena na otvorenom prostoru.

Za pripremu navedenog projekta stručna pomoć je pružena u okviru projekta „UZ PORU PO POTPORU“ temeljem kojeg Razvojna agencija PORA KKŽ kontinuirano pruža stručnu pomoć u pripremi i provedbi projekata iz ESI fondova javnopravnim tijelima s područja Koprivničko-križevačke županije.

 

 

 

 

 

 

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci