08 lis 2021

PROJEKTNI TIM ŽUPANIJSKOG CENTRA KOMPETENTNOSTI ODRŽAO RADNI SASTANAK – U TIJEKU EDUKACIJE I NABAVA OPREME

Logo projekta Uz PORU po potporu

U prostorijama Županijske uprave u četvrtak, 07. listopada održan je radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji pod vodstvom voditelja projekta Darka Masneca.

Članovi tima uvodno su analizirali stanje i evaluirali dosad provedene aktivnosti u sklopu projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ te projekta „Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“.

Na radnom sastanku raspravljano je o dinamici provedbe aktivnosti edukacija za profesore i zaposlenike partnerskih institucija, rokovima i pripremi dokumentacije potrebne za pripremu zahtjeva za nadoknadom sredstava, terminima i mogućnostima sigurne organizacije sajmova Obrtničke škole Koprivnica i Strukovne škole Đurđevac te pripremi tehničkih specifikacija za nadolazeću nabavu namještaja i ostale opreme.

Uz predstavnike članova projektnog tima, sastanku su prisustvovali i predstavnici  PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije koja pruža stručnu podršku u provedbi oba projekta obuhvaćena Centrom kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Podsjetimo, županijskim Centrom kompetentnosti će se unaprijediti infrastruktura Obrtničke škole Koprivnica te partnerske ustanove Strukovne škole Đurđevac. Navedene škole će se ovim iznimno vrijednim projektom u kojem Županija sudjeluje kao partner,  rekonstruirati, nadograditi i opremiti sa svom relevantnom specijaliziranom opremom vezanom za (pod)sektore elektrotehnike i računalstva što će omogućiti pristup kvalitetnom učenju temeljenom na radu te razvoj kompetencija radne snage i budućih zaposlenika lokalnih i regionalnih tvrtki.

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci