08 lis 2021

ZAPOČEO HUMANITARNI OBRTNIČKI SAJAM IMPOK 2021.

U organizaciji Udruženja obrtnika Koprivnica, danas je otvoren sajam obrtništva i poduzetništva s humanitarnim karakterom – IMPOK 2021, koji će se održati još i sutra, ispred zgrade Doma obrtnika.

Obrtničko-gospodarski sajam IMPOK – I (imenik) M (male) P (privrede) O (općine) K (Koprivnica) pokrenuli su koprivnički obrtnici još 1984. godine.

Sajam su posjetili zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić koji je čestitao organizatorima na ovoj vrijednoj inicijativi, a izlagačima poželio mnogo uspjeha u prodaji, ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić, predstavnici Grada Koprivnice te ostalih institucija, udruženja i komora s područja Koprivničko-križevačke županije.

Sudionike sajma pozdravili su i predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica Darko Frankol, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, župnik župe Sv. Nikole iz Koprivnice Tomislav Petrić, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić te Stjepan Panežić u ulozi predstavnika obrtnika s Banije.

Nakon službenog otvorenja sajma, uslijedilo je razgledavanje sajma kojem je prisustvovao i zamjenik Ljubić.

Tijekom ovog sajma posjetitelji će moći uživati u obrocima koje je pripremila Obrtnička škola Koprivnica, a sav prihod od donacija ići će za kolege obrtnike stradale u potresu na Baniji.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci