08 lis 2021

ONLINE RADIONICA O OBNOVI KUĆA

Nakon što je program sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća predstavljen na 26 informativno-edukativnih radionica diljem Hrvatske, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će u subotu, 09. listopada 2021. godine održati i besplatnu online radionicu. Radionica će se održati putem platforme ZOOM, s početkom u 10 sati.

Cilj je omogućiti svim građanima informacije o uvjetima prijave za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te pojasniti popis obvezne dokumentacije i načina prijave. Na primjeru testne prijave bit će demonstriran i rad u sustavu ePrijave, a predviđeno je i vrijeme za odgovore na pitanja građana i ostalih sudionika radionice.

Informacije o programu sufinanciranja mogu se pronaći OVDJE.

Za sudjelovanje na online radionici, prijavljuje se klikom na poveznicu dostupnu OVDJE, nakon čega ćete na e-mail trebali dobiti potvrdu s pripadajućom poveznicom za samu radionicu.

Osim sudjelovanjem na informativno-edukativnim radionicama, informacije o ovom programu sufinanciranja se mogu dobiti i slanjem upita putem elektroničke pošte na [email protected].

Više informacija dostupno je OVJDE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci