30 ruj 2021

USPJEŠNOM SURADNJOM OPĆINE GORNJA RIJEKA I RAZVOJNE AGENCIJE PORE KKŽ PRIJAVLJEN PROJEKT “GRADNJA SPORTSKO-REKREACIJSKE GRAĐEVINE” UKUPNE VRIJEDNOSTI 5.340.022,50 KUNA

Logo projekta Uz PORU po potporu

U okviru otvorenog natječaja Programa ruralnog razvoja RH za tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, uspješnom suradnjom Općine Gornja Rijeka i Razvojne agencije PORE KKŽ prijavljen je projekt pod nazivom „Gradnja sportsko-rekreacijske građevine“. Ukupna vrijednost projekta je 5.340.022,50 kuna.

Projekt je prijavljen na natječaj za provedbu Podmjere 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“. Projektom se planira gradnja sportsko-rekreacijske građevine u Općini Gornja Rijeka. Specifičan cilj projekta je unaprijediti društveni i sportski život u Općini Gornja Rijeka te promocija zdravijeg načina života kroz rekreaciju i sportske aktivnosti. Izgradnjom sportsko-rekreacijske građevine stvorit će se potrebni preduvjeti  za razvoj i rast postojećih sportskih udruga, a ujedno će se otvoriti  mogućnosti i novim udrugama i ostalom stanovništvu za bolje korištenje slobodnog vremena te provođenje slobodnog vremena.

Za pripremu navedenog projekta stručna pomoć je pružena u okviru projekta „UZ PORU PO POTPORU“ temeljem kojeg Razvojna agencija PORA KKŽ kontinuirano pruža stručnu pomoć u pripremi i provedbi projekata iz ESI fondova javnopravnim tijelima s područja Koprivničko-križevačke županije.

 

 

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci