30 ruj 2021

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU KONFERENCIJE „DANI REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EU – NOVE PRILIKE“

U četvrtak i petak, 30. rujna i 1. listopada 2021. godine, u Opatiji će se u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održati konferencija “Dani regionalnoga razvoja i fondova EU – Nove prilike”. Glavna tema bit će mogućnosti financiranja projekata kroz Višegodišnji financijski okvir 2021.-2027. te Nacionalni plan oporavka i otpornosti, a sudionicima će se predstaviti i dosadašnji rezultati korištenja EU fondova.

Konferenciju će u četvrtak, s početkom u 18 sati, otvoriti predsjednik Vlade Andrej Plenković. O mogućnostima i novim prilikama koje nas očekuju govorit će potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te državni tajnici i ravnatelji uprava.

Otvorenje događaja i sva predavanja bit će dostupna za širu publiku preko weba Strukturni fondovi i istoimenog YouTube kanala. Tako da će građani moći saznati sve što ih zanima o novim prilikama i mogućnostima u aktualnom financijskom razdoblju u kojem je Hrvatskoj na raspolaganju oko 25 milijardi eura.

Više o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci