21 tra 2021

OBAVIJEST PODUZETNICIMA – OBJAVLJEN JE POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA JAČANJE KONKURENTNOSTI PODUZEĆA ULAGANJIMA U DIGITALNU I ZELENU TRANZICIJU

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju”, Referentna oznaka: KK.11.1.1.01.

Ovim će se Pozivom podržati ulaganja malih i srednjih poduzeća u zelene i/ili digitalne tehnologije i tako ojačati konkurentnost i potaknuti rast MSP-ova kako bi povećali njihovu sposobnost da odgovore na izazove tržišta uzrokovane krizom nastalom kao posljedica širenja koronavirusa.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz instrumenta Pomoć za oporavak za koheziju i europska područja „REACT-EU”.

Poziv se provodi kao otvoreni postupak u modalitetu privremeno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 30. travnja 2021. godine u 11:00:00 sati do 31. svibnja 2021. godine u 16:00:00 sati. Ukupna alokacija Poziva iznosi 1.140.000.000,00 HRK. Projektni prijedlozi podnose se elektronički putem sustava eFondovi.

Ukupni najviši iznos bespovratnih sredstava koji se po ovom Pozivu može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 7.500.000,00 HRK po projektnom prijedlogu, a najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po pojedinom projektnom prijedlogu je 500.000,00 HRK.

Više o navedenom možete pronaći OVDJE.

 

OBJAVLJEN NAJNOVIJI SET PITANJA I ODGOVORA – JAČANJE KONKURENTNOSTI PODUZEĆA ULAGANJIMA U DIGITALNU I ZELENU TRANZICIJU

Objavljen je set pitanja i odgovora u sklopu Poziva Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju.

Cilj Poziva je podrška ulaganjima poduzeća u zelene i/ili digitalne tehnologije ojačati konkurentnost i potaknuti rast MSP-ova kako bi se povećala njihova sposobnost da odgovore na izazove tržišta uzrokovane krizom nastalom kao posljedica širenja koronavirusa.

Više informacija o navedenom možete vidjeti OVDJE.

 

VIRTUALNA INFORMATIVNA RADIONICA POZIVA „JAČANJE KONKURENTNOSTI PODUZEĆA ULAGANJIMA U DIGITALNU I ZELENU TRANZICIJU“

Virtualna radionica poziva na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“ održat će se u ponedjeljak, 10. svibnja  2021. godine s početkom u 14.00 sati.

Radionica će se održati putem platforme MS Teams. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem elektroničke pošte [email protected] zaključno s 06.05.2021. (četvrtak) do 15:00 sati. Očekivano trajanje radionice je 2 sata.

Više informacija dostupno je OVDJE.

OBJAVLJENA PREZENTACIJA S RADIONICE POZIVA: „JAČANJE KONKURENTNOSTI PODUZEĆA ULAGANJIMA U DIGITALNU I ZELENU TRANZICIJU“

Virtualna radionica poziva na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju “ (KK.11.1.1.01) održana je u ponedjeljak 10. svibnja  2021. godine, a prezentacija s radionice dostupna je OVDJE: Radionica – 10.05.2021 – prezentacija

 

PRVE IZMJENE POZIVA „JAČANJE KONKURENTNOSTI PODUZEĆA ULAGANJIMA U DIGITALNU I ZELENU TRANZICIJU“

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je prvu izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“.

U okviru 1. Izmjene Poziva manje su izmjene izvršene u:

  • Uputama za prijavitelje;
  • Obrascu 2. Izjava prijavitelja (o istinitosti podataka, izbjegavanju dvostrukog financiranja i ispunjavanju preduvjeta za sudjelovanje u postupku dodjele);
  • Obrascu 4. Investicijska studija;
  • Prilogu 3. Postupak dodjele bespovratnih sredstava.

Obavještava se prijavitelje da prilikom predaje projektnih prijedloga koriste izmijenjenu dokumentaciju. Prva izmjena dokumentacije Poziva objavljena je i dostupna.

Više informacija dostupno je OVDJE.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci