26 ožu 2021

WEBINAR O PROJEKTIMA SOLIDARNOSTI: IMAMO IDEJU!

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u sklopu tjedna webinara za programe Erasmus + i Europske snage solidarnosti organizira webinar o Projektima solidarnosti pod nazivom ‘Imamo ideju!’ koji će se održati u ponedjeljak, 29. ožujka 2021. godine od 10 do 13 sati.

‘Projekti solidarnosti’ aktivnost je u okviru programa Europske snage solidarnosti koja omogućuje skupini od petero mladih ljudi u dobi od 18 do 30 godina da dobiju bespovratna sredstva kako bi zajedničkim snagama proveli svoju ideju/inicijativu i potaknuli konkretnu promjenu u svojoj zajednici na području Hrvatske s naglaskom na potresom pogođena područja (Petrinja, Glina, Sisak…).

Interaktivni webinar ‘Imamo ideju!’ organizira se kako bi se mladima i organizacijama mladih i za mlade pomoglo oko prijave projekata solidarnosti. Djelatnici Agencije za mobilnost i programe Europske unije na webinaru će reći nešto više o samoj aktivnosti “Projekti solidarnosti”, pojasniti kako se prijaviti na projekt te predstaviti uspješno provedene projekte solidarnosti u Hrvatskoj. Događaj je namijenjen mladim osobama, predstavnicima udruga, srednjih škola ili drugih organizacija i ustanova.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci