17 ožu 2021

SelectUSA Tech Pitching Event – NATJECANJE ZA PODUZEĆA KOJA SE ŽELE PREDSTAVITI PRED AMERIČKIM INVESTITORIMA

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD-a Zagreb pozivaju brzorastuća tehnološka poduzeća koja planiraju izlazak i širenje na američko tržište da se prijave na nacionalnu selekciju „SelectUSA Tech Pitching event – Croatia“.

Nacionalna selekcija omogućava jednom hrvatskom poduzeću sudjelovanje na SelectUSA Tech Pitching eventu koji je organiziran u sklopu SelectUSA Investment Summit-a – događaja koji privlači više od 1.200 poslovnih investitora s približno 80 međunarodnih tržišta i koji će se u lipnju 2021. godine održati online. U 2019. godini na Summitu je najavljeno gotovo 100 milijuna dolara novih investicijskih projekata.

Na natjecanje se mogu prijaviti brzorastuća tehnološka poduzeća koja razvijaju novu tehnologiju, proizvod ili uslugu, ili koriste postojeću tehnologiju na inovativne načine. Poduzeće mora biti spremno za izlazak i širenje na američko tržište. Naglasak će biti na projektima vezanim uz zrakoplovnu industriju, kibernetičku sigurnost, e-trgovinu, fintech i medicinsku tehnologiju, ali dobrodošle su i druge industrije.

Prijavljeni projekti bit će evaluirani od strane stručnog žirija kojeg čine predstavnici Veleposlanstva SAD-a Zagreb, investicijskih fondova, poslovnih anđela te hrvatskog tehnološkog sektora.

Prijave su otvorene od 01. do 16. travnja 2021. godine dok će finalno natjecanje biti održano 26. travnja 2021. godine.

Više informacija kao i poveznica za prijavu dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci