01 ožu 2021

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „AKADEMIJA REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EU“ U 2021. GODINI

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“. Kroz projekt „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije educira studentsku populaciju o mogućnostima korištenja fondova Europske unije te informira polaznike o uspješnim EU projektima.

Kroz različite aktivnosti te predavanja i radionice polaznici Akademije će upoznati sustav EU fondova te će ujedno imati priliku sudjelovati u raznim informativnim događanjima o EU fondovima, raditi na pripremi promotivnih materijala, kreirati sadržaj za društvene mreže te se upoznati s projektima na lokalnoj i regionalnoj razini kao i s radom regionalnih razvojnih agencija.

Po završetku provedbe svih aktivnosti, polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju u Akademiji regionalnoga razvoja i fondova EU.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a zainteresirane studentske udruge i neformalne grupe studenata mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca. Prijave se zaprimaju do 14. ožujka 2021. godine.

Detaljnije informacije o uvjetima i načinu prijave nalaze se OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci