12 sij

ODRŽAN KOORDINACIJSKI SASTANAK U OKVIRU POZIVA „SUFINANCIRANJE TROŠKOVA UKLJUČIVANJA DJECE U SOCIOEKONOMSKI NEPOVOLJNOJ SITUACIJI U PREDŠKOLSKE PROGRAME“

Dana 12. siječnja 2021. godine održan je online koordinacijski sastanak u okviru poziva „Sufinanciranje troškova uključivanja djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske programe“. Sastanku su prisustvovali predstavnici Razvojne agencije PORE KKŽ te predstavnici osnivača dječjih vrtića i dječjih vrtića s područja Koprivničko-križevačke županije koji su ujedno i prihvatljivi prijavitelji odnosno partneri navedenog Poziva.

Na početku sastanka prisutne je pozdravila ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić uz uvod u sam natječaj, nakon čega je uslijedilo kratko predstavljanje uvjeta natječaja – svrha i cilj, faze natječaja, potrebna dokumentacija i ostale informacije koje su relevantne za potencijalne prijavitelje i partnere.

U konstruktivnoj raspravi koja je uslijedila sudjelovala je većina prisutnih predstavnika kojima su detaljnije objašnjeni uvjeti natječaja. Budući da je rok za prijavu prve faze do 8. veljače 2021. godine, na kraju sastanka dogovoreno je kako će se u narednim danima prikupiti dokumenti relevantni za definiranje ciljne skupine, nakon čega će biti održan još jedan online sastanak na kojem će se definirati partnerstvo i svi potrebni detalji projektne prijave.

Natječaj „Sufinanciranje troškova uključivanja djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske programe“ namijenjen je pružanju podrške uključivanju djece iz skupina u socioekonomski nepovoljnom položaju u predškolske programe i provodi se u dvije faze; u prvoj fazi dostavit će se dokumentacija za prijavu djece, budući da su ciljna skupina djeca u dobi između četiri godine i godine za početak obveznog osnovnog obrazovanja koja žive u lošim socioekonomskim uvjetima, dok će se u drugoj fazi podnositi projektni prijedlog.

Detaljnije informacije o natječaju dostupne su u prezentaciji koja se nalazi u privitku.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci

Veličina teksta
Kontrast