12 sij 2021

ODRŽANA INFORMATIVNA RADIONICA POZIVA „SUFINANCIRANJE TROŠKOVA UKLJUČIVANJA DJECE U SOCIOEKONOMSKI NEPOVOLJNOJ SITUACIJI U PREDŠKOLSKE PROGRAME“

Logo projekta Uz PORU po potporu

Dana 12. siječnja 2021. godine održana je informativna radionica odnosno prezentacija poziva „Sufinanciranje troškova uključivanja djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske programe“. Radionici su prisustvovali predstavnici Razvojne agencije PORE KKŽ te predstavnici osnivača dječjih vrtića i dječjih vrtića s područja Koprivničko-križevačke županije koji su ujedno i prihvatljivi prijavitelji odnosno partneri navedenog Poziva.

Na početku radionice prisutne je pozdravila ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić uz uvod u sam natječaj, nakon čega je uslijedilo kratko predstavljanje uvjeta natječaja – svrha i cilj, faze natječaja, potrebna dokumentacija i ostale informacije koje su relevantne za potencijalne prijavitelje i partnere.

U konstruktivnoj raspravi koja je uslijedila sudjelovala je većina prisutnih predstavnika kojima su detaljnije objašnjeni uvjeti natječaja. Budući da je rok za prijavu prve faze do 8. veljače 2021. godine, na kraju sastanka dogovoreno je kako će se u narednim danima prikupiti dokumenti relevantni za definiranje ciljne skupine, nakon čega će biti održan još jedan online sastanak na kojem će se definirati partnerstvo i svi potrebni detalji projektne prijave.

Natječaj „Sufinanciranje troškova uključivanja djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske programe“ namijenjen je pružanju podrške uključivanju djece iz skupina u socioekonomski nepovoljnom položaju u predškolske programe i provodi se u dvije faze; u prvoj fazi dostavit će se dokumentacija za prijavu djece, budući da su ciljna skupina djeca u dobi između četiri godine i godine za početak obveznog osnovnog obrazovanja koja žive u lošim socioekonomskim uvjetima, dok će se u drugoj fazi podnositi projektni prijedlog.

Detaljnije informacije o natječaju dostupne su u prezentaciji koja se nalazi u privitku.

 

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci