10 stu 2020

ODRŽAN ON-LINE DISEMINACIJSKI DOGAĐAJ: UČENJA I PREPORUKE IZ PROJEKTA “ATM FOR SMEs“

atm2

Dana 10.  studenog 2020. godine održan je on-line Diseminacijski događaj u sklopu projekta „ATM for SME’s – Pristup mikrofinanciranju malih i srednjih poduzetnika“.

Projekt je odobren u okviru programa suradnje INTERREG EUROPE i financiran je od strane Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnoj vrijednosti 1,622 mil. EUR.

Sastanku su nazočili vodeći partner Fejér Enterprise Agency iz Mađarske i ostali projektni partneri: Ministarstvo za nacionalno gospodarstvo iz Mađarske, Europski poslovni inovacijski centar Burgos (CEEIBurgos) iz Španjolske, KIZ SINNOVA tvrtka za društvene inovacije iz Njemačke, Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala iz Mađarske, Autonomna regija Sardinije iz Italije, Świętokrzyskie Region – Marshal Ured Świętokrzyskie regije iz Poljske, Europska mreža za mikrofinanciranje iz Belgije i PORA Razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije iz Hrvatske.

U prvom dijelu događaja, nakon pozdravnih i uvodnih riječi uslijedile su video kompilacije važnijih profesionalnih događaja na kojima su sudjelovali projektni partneri, prezentacija vodećeg partnera o postignućima projekta te kratke prezentacije projektnih partnera o najvažnijim iskustvima iz projekta.

U drugom dijelu događaja partneri su raspravljali o dobrim praksama partnerstva i razmjenjivali iskustva u vezi mikrofinanciranja uslijed situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID-19.

Svoje iskustva stečena u okviru projekta, prezentirala je i predstavnica PORE.

 

Projekt je implementiran kroz program Interreg Europe, sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci