10 stu 2020

NAJAVA 5. BIZHACK STARTUP CAFFE-A: ODRŽIVI RAZVOJ I SKALIRANJE POSLOVANJA

Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske u periodu od mjeseca rujna do studenoga 2020. godine organizira BizHack Startup Caffe. Radi se o ciklusu od pet on-line susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata.

Tema petog, posljednjeg po redu, webinara je Održivi razvoj i skaliranje poslovanja, a održat će se 19. studenoga 2020. godine u 17h, a lokalni partner događaja je TechPark Varaždin.

Poslovni put uključuje faze učenja na vlastitim pogreškama prilikom pokretanja poslovanja, plasiranje ideje na tržište, prolazak kroz inkubacijske i akceleracijske programe, pronalazak i dobivanje financiranja te postavljenja biznisa “na noge” – nakon što ste to uspješno savladali, vrijeme je za fazu održivog razvoja i skaliranja poslovanja.  Dolazak do ove faze i ostanak u njoj, je vrlo često dugotrajan, ali uspjeh preko noći zahtijeva ogromnu količinu uloženog vremena, rada, truda i odricanja.

Glavno pitanje koje se u ovoj fazi postavlja je kako postići dugoročnu financijsku održivost i rast. U ovom webinaru, poduzetnici domaćini s varaždinskog područja će sa sudionicima podijeliti svoje iskustvo rasta i skaliranja poslovanja, kako su to postigli te koji su im resursi bili potrebni na tom putu.

U prvom dijelu događaja Ivor Bihar, COO Mediatoolkita će održati kratko predavanje na temu održivog razvoja i skaliranja poslovanja. U drugom dijelu događaja, u moderiranoj panel raspravi, će sudjelovati Jelena Kovačić, urednica i direktorica izdavačke tvrtke Evenio d.o.o., Ivica Kruhek, direktor Marker d.o.o. te Goran Kanižaj, suosnivač i direktor tvrtke MOBILISIS te ćemo razgovarat o širenjima na nova i strana tržišta, akvizicijama te drugim mogućim načinima rasta poslovanja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/bizhackscprijava.

Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci