11 stu 2020

NAJAVA: FORUM OBITELJSKIH PODUZEĆA

CEPOR (Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva) u suradnji s Međunarodnim centrom za poduzetničke studije Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Hrvatskom udrugom poslodavaca organizira on-line „Forum obiteljskih poduzeća“ koji će se održati u utorak, 1. prosinca 2020. godine s početkom u 11,00 sati.

Tema foruma će biti kriza koja se nije jednako odrazila na sve djelatnosti i na sve vrste poduzeća. Bolje startne pozicije imala su poduzeća koja su i prije krize razvila kvalitetan „imunološki sustav“ otporan na različite vrste vanjskih utjecaja. Kako su na krizu reagirala obiteljska poduzeća, među kojima su mnoga u tijeku tranzicije upravljanja i vlasništva? Je li već počelo preslagivanje tržišta ili tek slijedi?

Forum će ponuditi iskustva i predviđanja budućeg razvoja događaja iskusnih poduzetnika i konzultanata: Boris Popović – Alarm automatika, Ante Mandić – Insig2, Andrej Grubišić – Grubišić & Partneri, Andrija Garofulić – Mazars savjetovanje, Boris Vukić – Adizes SEE, Edin Leho – FinInfo.

U drugom dijelu Foruma održat će se okrugli stol na temu Kluba poduzetnika seniora – SENTOR i programa mentorstva koji provode iskusni poduzetnici.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci